Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde

Trænger dit hus til et nyt tag? Hos BHT​-byg ApS tilbyder vi alle former for tagarbejde lige fra tagrenovering til et helt nyt tag. Vi kan også sende en tagdækker ud for at lave en mindre reparation eller et tagtjek. Hos os arbejder vi med alle tagtyper. Vi holder til i Jelling, hvorfra vi betjener kunder i bl.a. Kolding, Vejle, Billund og omegn.

Rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus

Skal du have udført en tagrenovering eller evt. en tagreparation, står vores kompetente tømrer klar med kompetent vejledning. Vi rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus. Ved nybyggeri klarer vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere. Dermed bliver kvaliteten i top – og arbejdet bliver færdigt til tiden. Det er uanset, om der er tale om et nyt tag eller en mindre tagrenovering.

​Et af vores specialer er opbygning af kviste. Vi har bygget kviste i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, som passer til dit hus.

Hvad koster et nyt tag?

​Der er mange muligheder, når du skal have et nyt tag. Vores priser afhænger af tagmaterialet, behovet for efterisolering og eventuel reparation eller forstærkning af tagkonstruktionen. Du kan f.eks. vælge et eternittag eller et tegltag, men der er også mange andre muligheder.

Vi har 16 års erfaring, og vi sætter altid den faglige stolthed i højsædet. Det betyder, at du kan regne med at få flotte og holdbare resultater, når du benytter os.

Kontakt os for at få et tilbud på en tagopgave

​Du er meget velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for et nyt tag eller andet tagarbejde.

Du kan ringe på telefon 22 64 10 21 eller skrive til e-mail info@bht-byg.dk.​ Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen.

Kontakt os med spørgsmål eller bed om et gratis tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

    Hurtig service​

  + 16 års erfaring

  Kvalitetsgaranti

Referencer​

BHT-byg ApS

Mindstrupvej 5
7300 Jelling

CVR: 41296704

Telefon: 22 64 10 21

info@bht-byg.dk

Følg os på Facebook