Renovering af hus, lejlighed eller erhvervslokale

Kunne du tænke dig at vide mere om renovering af hus? Hos BHT-byg ApS har vi masser af erfaring med alt fra renovering af hus til ombygning af bolig.

Vi laver også nybyg og kan varetage en total-/hovedentreprise. Vi samarbejder med en bygningskonstruktør, som fra egen tegnestue kan realisere din boligdrøm, hvad enten du ønsker at bygge helt nyt eller renovere din nuværende bolig.

Vi holder til i Jelling, og vi har også kunder i bl.a. Kolding, Vejle, Billund og omegn.

Nyt liv til gamle bygninger efter kundens ønsker

​Vi tilbyder renovering og istandsættelse af facader, vægge og lofter. Vi tilbyder alle former for renovering af hus, men det kan også være en lejlighed, et kontor eller en ejendom. Det kan være en mindre husrenovering eller en totalrenovering af hus.

Det kan også være en lejelejlighed, som fremstår mørk og slidt. Boligforeninger har ofte en vedligeholdelseskonto, som kan betale for nye friske farver.

Vi kan udføre de mest komplicerede og omfattende renoveringer og ombygninger, og det sker i et tæt samarbejde med vores kunder, så det færdige resultat bliver smukt og helt efter kundens ønsker.

Hvad koster renovering af hus?

​Vores priser for renovering af hus afhænger naturligvis af omfanget. En totalrenovering kan f.eks. inkludere nye vinduer, døre og måske endda et nyt tag.

Vi har meget erfaring og sætter den faglige stolthed i højsædet. Dermed kan du være sikker på at få flotte og holdbare resultater, når du benytter os. Vi råder og vejleder naturligvis om de mange muligheder, du har for renovering af hus.

Få et uforpligtende ombygnings- eller renoveringstilbud

​Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og for at få en snak om dine ønsker og behov. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for renovering af hus eller en anden opgave. 

Du kan kontakte os på telefon 22 64 10 21 eller på e-mail info@bht-byg.dk for at aftale det videre forløb.​

    Hurtig service​

  + 16 års erfaring

  Kvalitetsgaranti

Referencer​

BHT-byg ApS

Mindstrupvej 5
7300 Jelling

CVR: 41296704

Telefon: 22 64 10 21

info@bht-byg.dk

Følg os på Facebook