Udskiftning af vinduer og døre

Trænger hjemmet til en udskiftning af vinduer og døre? Så er du kommet til det rette sted. Hos tømrerfirmaet BHT​-byg ApS har vi over 16 års erfaring, og vi kan vi klare alt fra udskiftning til montering af vinduer og døre. 

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når nye døre og vinduer skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre holder sig pæne i mange år.

Vi holder til i Jellinge, og herfra kører vi ud til mange glade kunder i omegnen. Bl.a. betjener vi mange kunder i Vejle, Kolding og Billund. 

Renovering eller udskiftning af døre og vinduer

Er der behov for nye vinduer og døre, eller trænger dine nuværende blot til en renovering? Vi er naturligvis interesserede i at finde den rigtige løsning til dig.

Kan dine vinduer nøjes med en renovering frem for en udskiftning, tilbyder vi bl.a. at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduernes stabilitet og holdbarhed i mange år. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Priser på udskiftning af vinduer og døre afhænger naturligvis af opgavens omfang. Skal du have udskiftning af vinduer og døre i hele hjemmet eller blot i et enkelt rum? 

Vi samarbejder med Danmarks førende producenter og kan levere samt udskifte døre og vinduer med færdige elementer.

Kunne du tænke dig en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for mere information

Kunne du tænke dig at vide mere? Så kontakt os gerne. Vi står klar med kompetent vejledning og konkurrencedygtige tilbud til dig.

Kontakt os på telefon 22 64 10 21 eller e-mail info@bht-byg.dk eller udfyld kontaktformularen til højre. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os med spørgsmål eller bed om et gratis tilbud

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

    Hurtig service​

  + 16 års erfaring

  Kvalitetsgaranti

Referencer​

BHT-byg ApS

Mindstrupvej 5
7300 Jelling

CVR: 41296704

Telefon: 22 64 10 21

info@bht-byg.dk

Følg os på Facebook